Gastouderopvang

Ruim 600 lieve en deskundige gastouders in bijna heel Noord-Holland zijn bij ons aangesloten. Uiteraard voldoen zij aan alle wettelijke eisen, en volgen zij aanvullende trainingen.

  • Persoonlijk
  • Huiselijk
  • Flexibel

Berend Botje is een groot, professioneel en vooruitstrevend gastouderbureau. Wij vervullen een landelijke voortrekkersrol in gastouderopvang. Ben je benieuwd of wij gastouderopvang bij jou in de buurt bieden, neem dan contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van gastouderopvang.

Video: Een dag bij een gastouder van Berend Botje
Ben je benieuwd hoe een dag bij een gastouder er uit ziet? In deze video geven we je een indruk!

  

 

 

23 jul

Gastouder Saskia op uitje naar de klimduin

Gastouder Saskia ging met de kinderen naar de klimduin in Schoorl. Ze hebben zich helemaal uitgeleefd. De grote zandberg is ideaal om op te spelen, klimmen en rollen. We hebben de top gehaald en gingen met zand in onze schoenen weer naar huis. #hartv…

Lees meer
15 jul

Geslaagd feestje bij gastouder Irene

Mijn naam is Irene en ik ben gastouder bij Berend Botje. Ik vang in totaal vier kinderen tussen de leeftijd 6 en 10 jaar op uit twee verschillende gezinnen, onwijs gezellig! Ieder jaar sluit ik samen met de kinderen én hun ouders het schooljaar feest…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.