​​​​​​

Gastouderopvang

Ruim 250 lieve en deskundige gastouders in bijna heel Noord-Holland zijn bij ons aangesloten. Uiteraard voldoen zij aan alle wettelijke eisen, en volgen zij aanvullende trainingen.

  • Persoonlijk
  • Huiselijk
  • Flexibel

Berend Botje is een groot, professioneel en vooruitstrevend gastouderbureau. Wij vervullen een landelijke voortrekkersrol in gastouderopvang. Ben je benieuwd of wij gastouderopvang bij jou in de buurt bieden, neem dan contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van gastouderopvang.

Video: Een dag bij een gastouder van Berend Botje
Ben je benieuwd hoe een dag bij een gastouder er uit ziet? In deze video geven we je een indruk!

  

 

 

18 mrt

Uitwaaien op het strand met gastouder Saskia

Op dit moment kunnen er natuurlijk niet zoveel uitstapjes worden gemaakt vanwege het coronavirus. Gastouder Saskia heeft toch iets leuks kunnen ondernemen met haar gastkinderen. Rennen, uitwaaien en spelen in een echt speelschip. Iedereen in de auto …

Lees meer
17 mrt

Ook tijdens corona hoge waardering voor de gastouders & het gastouderbureau

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties worden de gastouders en het gastouderbureau van Kinderopvang Berend Botje enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevrede…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.