​​​​​​

Gastouderopvang

Ruim 250 lieve en deskundige gastouders in bijna heel Noord-Holland zijn bij ons aangesloten. Uiteraard voldoen zij aan alle wettelijke eisen, en volgen zij aanvullende trainingen.

  • Persoonlijk
  • Huiselijk
  • Flexibel

Berend Botje is een groot, professioneel en vooruitstrevend gastouderbureau. Wij vervullen een landelijke voortrekkersrol in gastouderopvang. 

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van gastouderopvang.

Video: Een dag bij een gastouder van Berend Botje
Ben je benieuwd hoe een dag bij een gastouder er uit ziet? In deze video geven we je een indruk!

  

Gastouderopvang Berend Botje
In het rood gemarkeerde gebied op onderstaand kaartje is zichtbaar waar wij gastouderopvang aanbieden. Ben je benieuwd naar een gastouder bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden voor gastouderopvang?
Jouw kind aanmelden voor gastouderopvang kan via deze link.

 

01 jul

ModderDag bij gastouder Melanie

Hoera! Donderdag 29 juni was het nationale Modderdag, zo ook bij gastouder Melanie (At home gastouderopvang) in Purmerend. "Drie jaar geleden stond ik nog met mijn eigen kinderen in de modder te spelen en werkte ik nog in de kinderopvang. Nu heb ik, …

Lees meer
28 jan

Gratis appels voor schoolkinderen in Volendam!

Omdat wij een gezonde leefstijl van kinderen toejuichen, steunen we graag de nieuwe actie “Gezonde school” van de basisscholen Jozefschool en De Springplank in Volendam. Bij de start van dit project hebben wij alle schoolkinderen een lekkere appel aa…

Lees meer