Gastouderopvang

Ruim 600 lieve en deskundige gastouders in bijna heel Noord-Holland zijn bij ons aangesloten. Uiteraard voldoen zij aan alle wettelijke eisen, en volgen zij aanvullende trainingen.

  • Persoonlijk
  • Huiselijk
  • Flexibel

Berend Botje is een groot, professioneel en vooruitstrevend gastouderbureau. Wij vervullen een landelijke voortrekkersrol in gastouderopvang. Ben je benieuwd of wij gastouderopvang bij jou in de buurt bieden, neem dan contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van gastouderopvang.

Video: Een dag bij een gastouder van Berend Botje
Ben je benieuwd hoe een dag bij een gastouder er uit ziet? In deze video geven we je een indruk!

  

 

 

10 feb

Thea is al ruim 20 jaar gastouder bij Kinderopvang Berend Botje!

Afgelopen week hebben we het jubileum van gastouder Thea gevierd. Ze is al ruim 20 jaar gastouder bij Kinderopvang Berend Botje. Bemiddelingsmedewerker Yvonne heeft haar in ’t zonnetje gezet: 

‘Thea Hensen werkt al ruim 20 jaar als gastouder voor Be…

Lees meer
16 jul

Jaarlijks uitje naar ARTIS

Hoe leuk is het om jaarlijks een uitje te organiseren? Heel leuk! Dat is dan ook precies wat onze gastouders Petra en Lydia uit Opperdoes deze week deden.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.