Femke Korver,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Hoorn-Stadsspeeltuin!

  • Berend Botje-app
  • In Stadsspeeltuin De Speelhoorn
  • Veel buiten en bewegen
  • Samenwerking met diëtisten

Deze locatie van Berend Botje ligt midden in Stadsspeeltuin De Speelhoorn. Elke dag uit school heerlijk buitenspelen in de Stadsspeeltuin, welk kind wil dat nu niet? Hier kunnen kinderen heerlijk buitenspelen, ravotten en sportief bezig zijn. De kinderen worden begeleid door pedagogisch medewerkers die gespecialiseerd zijn in buitenspelen. Zo leren de kinderen hoe leuk én gezond het is om lichamelijk actief te zijn. Kortom: Op deze unieke locatie hebben kinderen alle ruimte en volop mogelijkheden om zich prima te vermaken.

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

  • Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)
    • voorschoolse opvang
    • naschoolse opvang

Locaties in Hoorn
In Hoorn hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 106137955
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Stadsspeeltuin 

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van een dag bij ons kindercentrum. 

16 okt

Op avontuur met de "trein"

Tjoek tjoek… de trein komt er aan! Voor kinderen is de trein vaak iets magisch. Het grote geel-blauwe gevaar maakt altijd veel indruk, bij zowel de oudere als jongere kinderen. Een uitje met de trein is al snel een feest. Bij BSO Hoorn-Stadsspeeltuin…

Lees meer
09 aug

Met de bso naar het Rijksmuseum

Bij Berend Botje vinden we spelenderwijs leren belangrijk: daarom doen we niet alleen activiteiten en uitjes waar je iets van opsteekt, maar die ook ontzettend leuk zijn om te doen. Zo gingen de kinderen van BSO Stadsspeeltuin in Hoorn afgelopen week…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.