Melanie Boon,
locatieleidinggevende

Welkom bij peuterspeelgroep Midwoud!

Welkom bij peuterspeelgroep Midwoud! Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doet je kind nieuwe ontdekkingen. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. 

Peuterspeelgroep Midwoud is onderdeel van Kindercentrum Berend Botje Midwoud. In het kindercentrum bevindt zich een echt atelier en ook een kinderkookcafé. Er is een mooie buitenspeelplaats en in het gebouw zit een servicepunt van de bibliotheek. 

Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Klik dan hierBekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van een dag bij Kindercentrum Midwoud.

Openingstijden peuterspeelgroep Midwoud

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:30 en 08:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Midwoud

Wij bieden in Midwoud, behalve peuterspeelzaal en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), ook de volgende opvangvormen:

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer Purkie: 180418683
LRK-nummer De Kikkers: 965719844
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Kikkers Midwoud
GGD inspectierapport Purkie Midwoud

Binnenkijken

Wil je onze peuterspeelgroep in Midwoud eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatie-ochtend.

Inloopochtenden 2020:

  • elke 1e vrijdag van de maand tussen 9:30 en 11:00 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail naar kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie.

03 jul

Laarzen uit en op naar buiten!

Maandag 29 juni was het landelijke ModderDag. Deze dag bestaat alweer sinds 2013 en wordt jaarlijks voor alle kinderen in Nederland georganiseerd door het Instituut voor Natuureducatie. Ook Kindercentrum Midwoud deed hier aan mee. Zij organiseerde ma…

Lees meer
02 jul

Een kist vers fruit voor Kindercentrum Midwoud

Dat is leuk! Onze collega's van kindercentrum in Midwoud zijn vandaag in het zonnetje gezet! We hebben van de Gemeente Medemblik een heerlijke krat met fruit gekregen als dank en waardering voor onze extra inzet de afgelopen periode. Daar gaan we sam…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.