​​​​​​
Melanie Boon,
locatieleidinggevende

Welkom bij peuterspeelgroep Midwoud!

Welkom bij peuterspeelgroep Midwoud! Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doet je kind nieuwe ontdekkingen. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. 

Peuterspeelgroep Midwoud is onderdeel van Kindercentrum Berend Botje Midwoud. In het kindercentrum bevindt zich een echt atelier en ook een kinderkookcafé. Ook is er een mooie buitenspeelplaats. 

Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Klik dan hierBekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van een dag bij Kindercentrum Midwoud.

Openingstijden Peuterspeelgroep Midwoud

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:30 en 08:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Midwoud

Wij bieden in Midwoud, behalve peuterspeelzaal en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), ook de volgende opvangvormen:

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer Purkie: 180418683
LRK-nummer De Kikkers: 965719844
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Kikkers Midwoud
GGD inspectierapport Purkie Midwoud

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

 

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Midwoud

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

Nu al benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie.

06 sep

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep Midwoud

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep Midwoud heeft op 18 juni 2021 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle getoets…

Lees meer
01 jul

Kippen op bezoek in Midwoud

Op dit moment houden we ons bij Peuterspeelgroep Midwoud bezig met het thema ‘wij werken op de boerderij’. Tijdens dit thema nam onze collega Mirjam haar kippen mee zodat we ze goed konden bestuderen. 

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.